Teamlead HR Operations

Nieuw

Vacature

Toe aan je volgende carrièrestap in HR en leidinggevende ambities?

Je bent in deze nieuwe functie verantwoordelijk voor de administratieve Operations van de divisie Milieu in Nederland. Je bent meewerkend voorman/ -vrouw en stuurt 2 HR Administrators aan. Het team is samen verantwoordelijk voor een zorgvuldige administratie van alle HR mutaties; incl tijdregistratie, salarisadministratie, arbeidscontracten, verzuim, trainingen, onboarding van nieuwe medewerkers en managementrapportages. Ook het beantwoorden van vragen van medewerkers en managers over arbeidsvoorwaarden, HR regelingen en onze HR (self service) systemen. Verder is het team betrokken bij algemene HR taken en projecten. Employee Experience, verdere automatisering en efficiency zijn speerpunten voor de komende periode. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van solutions van AFAS, TimeTell, Visma Plusport en SmartRecruiters.

Verantwoordelijkheden

  • Zorgdragen van tijdige en accurate administratie van de core HR functie: arbeidscontracten, tijdregistratie, salarisadministratie, verzuim, uitzenduren, etc.
  • Eerste aanspreekpunt voor vragen van mederwerkers en managers.
  • Aansturing van 2 HR Assistants en een HR Officer
  • Input naar het centrale landelijke team salarisadministratie & payroll (NSC)
  • HR Managementrapportages en stuurinformatie
  • Verbeterprojecten tbv automatisering en efficiency verbetering

Stakeholders:

  • HR Assistants, HR Adviseurs, Recruitment, Shared Service Centre (Payroll Team), HR Director, lijnmanagment & medewerkers

Profiel

Jouw profiel

Je hebt aantoonbare ervaring als HR Officer en bent gedreven in de core administratieve processen van HR. Je hebt drive naar een sturende en coordinerende rol om verder door te groeien binnen de organisatie.

  • Afgeronde Bachelor in HRM
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in HR in een commerciele omgeving
  • Servicegedreven, werkt accuraat, oog voor detail
  • Ervaring in het leiden van een HR service team is een plus maar zeker niet noodzakelijk
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Persoonlijke eigenschappen:

  • Sterk analytisch onderlegd, hands-on en werkt accuraat
  • Zelf startend, ondernemend en een gezonde dosis lef
  • Communicatief sterk
  • Inventief, zelfstandig met sterk oog voor het team
  • Creatief, pragmatisch en energiek
  • Resultaatgericht en overtuigend

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig onderzoek en advies. Zij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en research.

Onze klant bestaat wereldwijd uit ruim 60.000 medewerkers, verdeeld over 900 hyper moderne laboratoria en is actief in 62 landen. Naast zeer sterke autonome groei met vele eigen start-ups hebben ze in 2023 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt onderdeel van het snelgroeiende en dynamische bedrijf, waarmee je een stevige ervaring toevoegt aan je CV. Met een groeiend aantal vestigingen biedt onze klant kansen voor talent voor nationale en internationale vervolgstappen. Een salaris rond €3700- 4000 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Een lease auto behoort tot de mogelijkheden.

Teamlead HR Operations

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Een energieke persoonlijkheid met een passie voor de commerciële arbeidsbemiddeling en affiniteit met het maatschappelijk domein! Herken je je daarin? Lees dan vooral verder!
Rotterdam

Ben jij een ervaren HR-professional die graag leidinggevenden en medewerkers adviseert over uiteenlopende HR-vraagstukken? Wil jij een rol vervullen waarin je écht het verschil maakt binnen een organisatie die zich inzet voor het woongeluk van haar huurders? Dan is deze functie als HR Business Partner een uitstekende kans voor jou!

Utrecht
Vestigingsmanager Zorg Kliniek Midden Nederland
Nieuwegein
Den Haag
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.