Senior medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Nieuw
Alkmaar

Vacature

Dit is jouw kans om als senior professional een cruciale rol te spelen in een dynamisch team waar jouw ideeën écht worden gewaardeerd. De personeels- en salarisadministratie is jouw terrein, en daar houd jij alles strak in de hand. Als coördinator bewaak je namelijk het overzicht van de administratie en ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid van de gegevens. Je voert periodieke controles uit en denkt proactief mee over oplossingen als er knelpunten zijn. Je zorgt er niet alleen voor dat de salarissen elke maand nauwkeurig en op tijd worden uitbetaald, maar je behoudt ook moeiteloos het overzicht over een team van meer dan 700 collega's. Dankzij jouw oog voor detail en sterke organisatorische vaardigheden verloopt alles vlekkeloos, van salarisadministratie tot personeelsbeheer. Dit is de plek waar je impact kunt maken en tegelijkertijd je kennis naar een hoger niveau tilt. Kortom: een baan waar je elke dag met een glimlach naartoe gaat.

Wat deze functie extra interessant maakt, is de afwisseling: de ene dag ben je bezig met het implementeren van nieuw HR-beleid, de andere dag speel je in op veranderingen in wet- en regelgeving. Geen dag is hetzelfde! Klaar om ons team te versterken?

Profiel

Deze functie past je goed als:

  • Je enthousiast wordt van een rol waarin je zowel kunt coördineren als verbinden;
  • Je over gerichte vakkennis op hbo-niveau beschikt
  • Je meerdere jaren ervaring hebt met personeels-of salarisadministratie
  • Je goed op de hoogte bent van relevante wet- en regelgeving
  • Je nauwkeurig, initiatiefrijk en collegiaal bent.

Bedrijfsprofiel

Parlan biedt hulp en behandeling aan kinderen en jongeren in Noord-Holland die door complexe meervoudige problemen in hun ontwikkeling bedreigd worden. We zijn er voor hen en hun gezinnen. Met specialistische kennis en een warm hart helpen we ze veilig en gezond opgroeien. Dat doen we met ruim 700 betrokken Parlanners. Werken bij Parlan is uitdagend, dankbaar en betekenisvol. We maken een groot verschil in het leven van de meest kwetsbare kinderen in Noord-Holland door een veilige omgeving te creëren waarin ze kunnen opgroeien.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagende functie voor 32 uur per week in schaal 9 van de Cao Jeugdzorg, met een aantrekkelijk salaris tussen € 3.080,79 en € 4.601,31. Daarnaast krijg je een laptop van de zaak, reiskostenvergoeding, een thuiswerkvergoeding én een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Bij ons krijg je de vrijheid om flexibel te werken, met de mogelijkheid om een deel van je werkweek vanuit huis te doen. We hechten waarde aan een goede werk-privébalans en geven je de ruimte om jouw werkplek en -uren flexibel in te richten, zodat je optimaal kunt presteren op een manier die bij jou past.

Tenslotte vinden wij het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen en verbeteren. Dat betekent dat je specifieke trainingen kunt volgen die je helpen in je werk. Zo schaaf en schuur je aan je eigen professionaliteit en blijf je groeien en stappen zetten. Een mooie kans om bij te dragen aan een betekenisvolle organisatie.

logo
Senior medewerker Personeels- en Salarisadministratie

OntmoetOns sollicitatie proces

1Ontmoet ons

Via Zoom of op kantoor ontmoeten we elkaar. Zo kunnen we kijken naar wie jij als kandidaat bent, waar je voor staat en of we je aan jouw nieuwe volgende baan kunnen helpen.

2Ontmoet je nieuwe werkgever

Is er na onze eerste ontmoeting een mooie vacature die bij jou past, dan leggen we die natuurlijk aan je voor. Als jij het ook ziet zitten, gaan we een gesprek regelen met jouw potentiele nieuwe werkgever! 

3Ontmoet de juiste baan

Ben jij net zo enthousiast als je potentiele nieuwe werkgever dan krijg je natuurlijk een mooie aanbieding van de werkgever. Accepteer je de aanbieding of heb je liever nog wat aanpassingen? Als jij tevreden bent en je nieuwe werkgever dan begin je niet zomaar met een baan, maar de juiste baan.

Dit is een boventitel Anderen bekeken ook

Vanwege verdere groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. 

Bilthoven
Partime Recruitment & Empoyer Branding specialist
Midden Nederland
Ondernemend in een scale up! 
Een Senior recruiter voor een consultancy bureau 
Hilversum
Captiva gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.